miércoles, 16 de mayo de 2007

Cristian anem a veure la final de la U.E.F.A a casa de l'Enric i la Su

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Estàs guapíssim a totes. Musu gegant.

Anónimo dijo...

No saps els sentiments que em corren per dins el veure aquestes fotos,i d'aquina manera el cor s'amacelera...
Les fotos que tens els cabells llargs, quan ens vam conèixer... reviu en mi tot allò q sempre he sentit per tú amb tanta força i tan carinyo com mai he sentit per ningú!!!
Quants records, quantes i quantes coses per no oblidar.....
Estirat a l'apartament,al sofà vermell que tan t'agradava, tanco els ulls i encara ti veig, amb aquella rialla,...sempre ens quedàvem adormidets fins que sortia el sol, que ens despertàva dient-nos bon dia!!!! Allò si q eren DIES BONS!...
La 1a foto tas maquíssim, el casament de Barcelona,recordes? l'altre dia recordàvem amb la Rake com ens ho vam passar, el q vam arrivar a disfrutar.Tothom alucinava amb la marxa q portàves! com no! quin fart de ballar! vas ser el rei de la festa, per variar, jeje!!

En fin, aquest reportatge m'ha encantat família,i a més amb aquesta cançó que li agradava tant i tant amb en Cristian!
SEMPRE ET PORTO AMB MI!T'estimo!
BONA NIT A TOTS!
Nos vemos el viernes Kel i Imma!

Anónimo dijo...

Tens tota la raó Martona, els vídeos que esteu fent, Miquel i Imma, són una passada!! Com en Cristian!
La veritat és que mirant-los revisc tots aquells records, molts d'ells ja adormits, de tots els moments inoblidables que vam viure al costat d'en Cristian. Cada dia, un moment o altre, en alguna situació o en alguna conversa... apareixes. Quin tio! És que ERES L'ÓSTIA!! SEMPRE ENS FEIES RIURE!!!
Siguis on siguis pensa que SEMPRE ET PORTAREM DINS DEL COR!

Bé, com he dit abans, Gràcies per aquests meravellosos reportatges. CUIDEU-VOS i 1petó! O, millor dit, un somriure molt gran, que és el que ell faria.

Anónimo dijo...

Hola Josep Miquel i Imma,soc Jordi d´Ulldecona, avui per fi he pogut entrar a la web d Cristian,ma germana Cristi es deuria apuntar mal l´adreça,la veritat es q m´he quedat amb un nus a la gola,pero m´agradat moltissim,sobretot el reportatge d fotos bestial,sento que no us vaig poder veure quan vaig vindre a Olot,estaveu a Pamplona,UNA ABRAÇADA molt forta i records a tots

Anónimo dijo...

HOLA CARIÑO,BUENOS DÍAS,DESDE AKÍ AGRADECER A SUSANA Y L´ENRI EL VÍDEO TAN BONITO ESTAS GUAPISIMO,SUSANA NO TE CONOCCO MUCHO PERO A TRAVES DE MI HERMANA SE CUANTO LOS KIERES,GRACIAS POR TODO Y PORFA CUIDAMELA ES LA CHIKITICA,DARIA MI VIDA POR EVITARLE TANTO SUFRIMIENTO Y CÓMO YO NO PUEDO ESTAR CERCA TE LO PIDO A TI,SE KE LO HARAS DE AGRADO.MUCHOS PETOS GRACIAS.MUXUS PARA TI CRISTIAN.

Anónimo dijo...

ke video mas bonito,me ha encantado mikel,como te lo curras wally,muxos petos para ti campeon,te hecho de menos