jueves, 10 de mayo de 2007

Viatge a l'Alguer de Cristian Sònia i la gent de Banyoles

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Merci Kel i Imma! M'encanta, i als de Banyoles segur que també. Ens ho vam passar super bé i vam riure molt i molt. Petons.

Anónimo dijo...

Hola Cristian!!

Abans de tot vull donar les gràcies als pares i sònia per aquesta pàgina i en concret els dos videos de l'alguer són preciosos.

Estem aquí mirant el video amb la Meri, Sello, Nyol i Gemma i la veritat és que tenim un sentiment contradictori perquè no hem pogut evitar somriure recordant les vivències de l'alguer i alhora pensant que ara tu ets a un altre viatge que has emprès sol d'aparença perquè no hi ha dia que no pensem amb tu.
El que diu la Sònia és veritat no et va costar gens posar-te la gent a la butxaca, jo no ho hagués dit millor.
Recordem l'arribada a l'aeroport semblava que no tenies llengua per parlar però només vam haver d'arribar a l'avió per començar a riure, parlo tota l'estona de riure perquè van ser quatre dies que tots riviem no hi havia qui s'escapés. Seria llarg explicar tots els motius de les rialles però tu sempre hi eres al mig. Quan ja havien passat mesos del viatge encara quan ens veiem amb algun dels viatgers parlavem i reiem només reiem. Ens ho vam passar no bé, va ser fantàstic.
En aquell moment sense saber-ho ningú, la ciutat de l'alguer ha passat a ser especial, a part que va ser la "presentació oficial" de la colla, erem un més, en fi encara ets un més. La colla de Banyoles no t'oblida ni ho farà, i sé que siguis on siguis sempre hi haurà alguna cosa que et farà riure, és així com et vam conèixer nosaltres i és així com et recordarem sempre.

Cristian, moltes gràcies per formar part de les nostres vides.

Una abrçada molt forta a la família des de la colla de Banyoles també pensem amb vosaltres.

Un petonàs molt fort Cristian. T'estimem.

Anónimo dijo...

BUENOS DÍAS CARIÑO,YO SIEMPRE TE LLAMABA ASÍ,AHORA NO VOY A CAMBIAR NO,ME VOY A TODA LA LECHE A CURRAR PORKE ME LEVANTO Y LO PRIMERO KE AGO ES CONECTARME CONTIGO,MI DESPERTAR Y MI PENSAMIENTO ES PARA TI.MUXUS,PÉTOS,TE KIERO,KE PASES UN BUEN DÍA ALLÁ DONDE ESTÉS.

Anónimo dijo...

IGNACIO y YOLI dijo...
CRISTIAN: YO NO TE CONOCIA PERO DE OIR HABLAR A TU TIA YOLI DE TI, YA FORMAS PARTE DE MI CORAZON, ESPERO Y DESEO QUE DONDE TE ENCUENTRES AYUDES Y VELES POR TUS PADRES, YA QUE ELLOS TE DIERON EL MEJOR LEGADO QUE SE PUEDE DAR A LOS HIJOS: RAICES Y ALAS.
MIKEL E IMMA OS MANDO MI MEJOR ABRAZO Y ADELANTE.

Anónimo dijo...

BON DÍA A TODOS LOS QUE ENTRAIS EN LA PÁJINA DE CRISTIAN´KEL E INMA.SOY LA TÍA DE CRISTIAN YOLI DE PAMPLONA.EN PRIMER LUGAR DAROS LAS GRACIAS A TODOS,A LA COLLA DE BANYOLES,FAMILIA DE ULDECONA A TODOS,PEPITA,SIEMPRE RECORDARE LO BIEN KE TRATASTEIS A MI HERMANA Y SOBRINO OS TENGO MUCHO CARIÑO POR ESO KIERO DISCULPARME SI EN OLÓT NO ESTUBE MUY ATENTA.A LOS KE ME CONOCEIS DECIROS KE MI CASA SIEMPRE ESTARÁ A BUESTRA DISPOSICIÓN Y A LOS AMIGOS DE CRISTIAN DECIROS KE AUNKE EL NO ESTÉ OS KIERO VER EN SANFERMINES SABEIS KE AUNKE SEA EN EL SUELO,DORMIREMOS,UN BESAZO A TODOS MARTA,ALEX,PEP,YUSEP ETC,NOS VEMOS.