miércoles, 23 de mayo de 2007

Laia moltes felicitats de part d'en Cristian, Imma i Miquel....una abraçada el 24 es un dia especial per nosaltres

5 comentarios:

Anónimo dijo...

LAIA MOLTES FELICITATS DE PAMPLONA
Te conocí cuando eras peke en l´escala soy yoli la tía de Cristian,ke pases un buen día.petos

Anónimo dijo...

BUENOS DÍAS CARIÑO
Espero ke estes contento y ke pases un buen día,tango esta bien cuidado por todos ya lo sabes,te abras reido un montón al ver las fotos del domingo,kel es la...Me dice el tío victor ke tambien entra a la pájina osea ke me vio IMAJINATE,desde akí tu casa kiero dar las gracias a todos los ke entrais,se ke mutxos sois amigos,Cristian tu novia,amigos,tíos,son geniales,desde akí les mando un beso muy fuerte,imica kel cuidaros.Para ti MUSUS CARIÑO

Anónimo dijo...

Bon dia rei! Ahir vaig fer un trosset de camí amb en Tango i la teva mare al darrera i el teu pare com no, tirant fotos. Tots tres amb tu. No deixem de pensar amb tu. Musu.


Moltes felicitats Laia! Fins aviat.

Anónimo dijo...

Hola Laia, sóc en Xavier, el teu germà i jo també et vull felicitar aquí en el dia del teu aniversari.
MOLTES FELICITATS LAIA .
Jo mai he tingut un amic així.

En Xavier está molt emocionat al llegir tot això.
Tot plegat es genial.
Molts petons Yoli.
Molts petons Sònia.
Molts petons familia Forcadell.
MOLTES FELICITATS " RUBIALES "
MAMI

Laia Vaqué dijo...

Moltíssimes gràcies a tots, sou genials i m'ha encantat que pensessiu en mí, a partir d'ara el dia 24 serà un dia especial per tots... Yoli, moltes gràcies i molts ànims, Sònia, un petonàs ben gran, Imma i Miquel, sempre estareu en el meu cor i en Cristian també, us estimo molt.M'ha agradat molt el que heu fet pel dia del meu aniversari. Mami i tete, un petó ben gran a vosaltres tb. Cristian...ahir vaig fer 24 anys i vaig pensar molt en tu, em va donar la sensació que tu també em felicitaves amb un somriure, encara el tinc gravat al cap i sempre el portaré amb mi. El millor regal que podia rebre l'he trobat aquí, on tu sempre ets el protagonista. Un petó molt i molt gran a tots!!!
Laia