jueves, 17 de mayo de 2007

Els d'Olot, Paula,Alex,Albert i tu


falta Martina ja la posarem un altre dia

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Guapíssims!!!!!! T'estimen tots molt rei.

Anónimo dijo...

La veritat és que feu molt de goig, tots els cosinets juntets!!!
Tots esteu molt guapos!!!!

A veure quan poses a la Martina Kel, que tinc moltes ganes de veure-la, ha d'estar maquíssima, feta una nineta segur!!!!!
Era la nina d'en Cristian, i sempre ho serà....Àlex rei et feliçito per l'escrit que vares fer, és una passada!!!! en Cristian segur que està molt orgullòs! Saps? em recordes molt a ell...estàs molt maco i gran!

Molts petons família Forcadell; avis, tiets,cosinets..penso amb vosaltres, desitjo que estigueu bé!

Ja veus que no et deixo Cristian, sempre amb tú!!!!! T'estimo!

Anónimo dijo...

¡HOLA CRISTIAN COMO VERAS AYER NO TE PUDE PONER NADA,JONAS Y LA ZANAHORIA ME KITARON EL ORDENADOR,ME TENGO KE PONER LAS PILAS PARA COJERSELO A PRMA HORA,MARTA ME ALEGRA LEER LO KE LE PONES A CRISTIAN SABES KE TE KIERO UN MONTÓN,ESPERO Y DESEO KE ESTES BIEN.BESOS DE TODOS LOS DE AKÍ.LOS PRIMOS DE OLÓT ESTAN GUAPISIMOS JUNTO A TI,ALEX LA POESIA ES UNA PASADA,UN BESAZO PARA TODOS,NOS VEMOS PRONTO.

Laia Vaqué dijo...

Bon dia Cristian

M'agrada molt veure les fotos i els videos que et preparen, és una bona pensada per recordar-te tal qual. L'altre dia els meus pares van anar a veure els teus i segur que no van parar de parlar de nosaltres, ja els coneixes, anècdotes de fa temps de quan anavem de vacances. Es veu que es van fer un tip de riure, i és que la veritat és que nosaltres dos donavem per molt..je je. Intento vistitar la página cada dia que puc, però últimament estic molt ebfeinada a la uni i no entro tot el que voldria. Estigues tranquil, aquí queda gent que t'estima molt i et recordarà sempre.Un petó ben gran guapíssim, i un petonàs als teus papis genials!!!

T'estima

Laia

Anónimo dijo...

Bon Dia mako!! akabo de fer un eskakis de la feina ( en jose Mari ha marxat jeje). Veien les fotos he pensat que et faria gràcia saber que l'Aleix, s'ha tallat els cabells com tu, m'ha fet anar a buscar una gomina pq el pentini!! I em diu: Su pentina'm com en Cristian! Tu creus? Ès com un petit mico d'imitació. Estem arreglats!!! Et trobem molt a faltar!! T'estimem moltíssim!!! Cuida de tots nosaltres!

Miquel i Imma m'encanta mirar els videos són una passada!!! Cristian tens uns pares.... GENIALS!!! Us estimem molt!